your frequency

Waarom deze foto? Zie de betekenis van mijn naam Stephanie hier.

Alles is energie. In deze tijd kunnen we er niet langer omheen en je mag het dan ook gaan ownen. In deze wereld waar iedereen zijn of haar eigen frequentie kan veranderen, is het tijd hiermee bekend te worden.

Wat is jouw frequentie?
Ben je bewust wat je uitstraalt?
Welke impact heeft dit op je bedrijf, werknemers of klanten?

Vaak zijn we nog onbewust als het gaat over wat we zelf kunnen doen en kijken naar buiten voor oplossingen. Ik wil je uitdagen om naar jezelf te kijken en wat jij uitdraagt. Je hart geeft 10.000 keer meer energie dan je brein. 

Voel jij dat er meer in jou zit maar ben je onzeker over wat dit is?
Wil jij niet langer je beste versie van jezelf en jouw bedrijf op de plank laten liggen?

Met trots werk ik samen met mensen die de wereld wat mooier maken door hun kracht door te geven vanuit hun essentie. Zowel persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
Graag deel ik met je hoe zij nu in het leven staan.

Warme krachtige steun in de rug

Lieve krachtige Stephanie. Thank you thank you thank you. Dat wij samen mochten reizen de afgelopen maanden. Het was een prachtige investering in mijzelf en mijn bedrijf. Ik heb in samenwerking met jou de keuze gemaakt om mijn vaste baan helemaal los te laten. Wat een sprong in het diepe!

Te gaan voor mijn bedrijf, volledig Ja zeggen. Te kiezen voor mijn hart, mijn ziel. Je voelde als een warme krachtige steun in de rug. Vrouwen die vrouwen bekrachtigen is Magick!! Jouw channeling is heel puur, helder, krachtig. Vanalles is voorbij gekomen. Openen van mijn keelchakra laten horen van mijn stem, vorige levens zuiveren, zuiveren van Verbinding.

Ik merk dat de afgelopen maanden mijn mannelijke energie sterker is geworden (wat zo zo waardevol is) en ik in mijn bedrijf een stevige heldere basis heb neergezet. Mijn missie is veel meer geopend en ik kan zo voelen waar mijn bedrijf naartoe wil gaan. En daarvoor ben ik altijd als eerste belangrijk. Ook heb ik met behulp van jou mijn energie lichaam nog beter leren kennen. En ben ik mijn feminine kracht nog meer gaan ownen!! Ik weet nu wat ‘werkt’ voor mij en wat mij blijft voeden. Nogmaals heel erg bedankt lieverd voor jouw mooie begeleiding!

Willemijn van Duinen | Womb & sexuality healing 

erg bijzonder

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld.

Ook hebben de gesprekken met Stephanie ervoor gezorgd dat ik meer vanuit mijn gevoel onderneem en op gevoel andere ondernemers verder help, in plaats vanuit mijn ego. Dit voelt bevrijdend.

Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

Danny Mathijs | LifeChangers

direct de diepte in

Stephanie heeft een doortastende en cut the crap aanpak. Ze doet niet aan tierelantijnen maar gaat het liefst direct de diepte in. Ze is een zeer heldervoelend en gevoelig mens die andere zielen bijzonder goed kan lezen.

Wat ik prettig vond is de combi van energetisch werk zoals Soul Readingen i.c.m. praktische oefeningen en Human Design. Het heeft dingen meer helder gemaakt in mijn systeem en mijzelf vertrouwen gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten dat ik nu uitdraag in mijn bedrijf.

Marloes van Weert | Marloes van Weert Intuïtive Lifecoaching

liefdevol en echt

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven.

Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol mandje waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. Dank je wel lieve Stephanie. Dankbaar voor wat je me gegeven hebt.

Krista Zwetsloot | LOV-coaching

Uniek in zijn totaliteit

Knap werk Stephanie, hoe bijzonder ben jij dat je je groei aan deze wereld toont door gewoon te ‘zijn’, te tonen wie je bent en wat je doet voor jezelf. Hoe leuk is het leven wanneer we leren dat we in plaats van hard aan anderen te werken, we anderen meer kunnen helpen wanneer we eerst besluiten om harder maar vooral slimmer aan onszelf te werken.

Enkele maanden geleden kruisten onze wegen en besloot ik een consult van jou te overwegen. Onvoorbereid, zonder dat je me kende of ik me moest voorstellen, vertelde je me onmiddellijk wie ik was, wie ik ben, wat ik doe en wat ik nog kan doen. Persoonlijk Uniek in zijn totaliteit raakten elk woord me verhelderend, impactvol, motiverend en hoopgevend. Hoe prachtig, zuiver en puur weet je te connecten via jouw liefdevolle diepe verbinding om mij even in te kijken en aan te voelen.

Het is nog wat wazig en ver van specifiek om er een prijs of naam als dienst voor te bedenken, maar de eerste stappen zijn gezet om mijn bedrijf te verbinden aan wie ik in essentie ben.

Deze ervaring is zo boeiend en waardevol voor iedereen, omdat je onmiddellijk zal beseffen dat er meer is dan we momenteel weten, of anders gezegd.. dat het anders is dan we ooit lang geleden op de schoolbanken hadden begrepen.

Dennis Schoofs | Universal Energetic Dynamics BV

positief doordringend

Ik heb bij Stephanie een traject gevolgd over mijn leven, mijn doel, mijn keuzes… dat waren geen gemakkelijke gesprekken, dat kan ik je wel vertellen de eerste paar gesprekken hebben we met familieopstellingen gewerkt.

Wat het zo bijzonder maakt, is dat Stephanie, in het moment, de richting bepaald van het gesprek/opdrachten enzo.. waardoor ik steeds meer en meer bij mijzelf uitkwam. Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig) en samen kwamen we tot zeer mooie inzichten.

Kortom ik ben haar heel dankbaar en ik raad ook iedereen aan om een gesprek met haar te voeren, zodat je hoofd weer samen met je lichaam komt, want dat is uiteindelijk wat jouw ziel wil.

Ria Waelen

Bezielde uiting

Na maanden ploeteren aan mijn website besloot ik hulp in te roepen. Aan de ene kant wilde ik het graag zelf doen, maar ik kreeg het niet voor elkaar. 

Gelukkig wist ik dat Stephanie mensen begeleid in het uitdragen van hun bedrijf. Wat een goede keuze is dat geweest! Stephanie stelde me vragen die me uitdaagde echt na te denken over wat ik wilde, wat mijn kracht is en hoe ik het kon verwoorden. Dat wat eerst niet lukte, lukte me nu wel.. het zelf maken van de website.

Ik ben superblij en trots op mijn website. Een bezielde uiting die er zonder de liefdevolle en kundige begeleiding van Stephanie, voorlopig nog niet geweest zou zijn.

Diana Eldering | Touch of Happiness

vrijheid in gewoon zijn

Wat begon met een reading ging over in een reis waarin ik het echt even niet meer wist. Ik zat zo in mijn hoofd, wat me weghield bij mijn hart, gevoel en intuïtie. En dat was juist wat ik op dit moment in mijn leven (en eigenlijk altijd) zo hard nodig heb.

Doordat Stephanie intunede op mijn energie kon ze mij spiegelen. Wat echt niet altijd even fijn was, maar zo helpend naar de ware essentie van mij. Ik ben meerdere psychologen in mijn leven tegen gekomen, maar niemand legde juist deze stukken bloot.

Ik ben mijn vrouwelijke, kwetsbare en zachte kant weer gaan zien en gestopt met alleen maar keuzes te maken uit mijn hoofd. Het heeft vrijheid in denken gegeven, maar nog meer vrijheid in “gewoon” zijn. Mijn levensenergie stroomt weer! No holding back anymore!

Eva Hoff

lot uit de loterij

Ik heb mijn bezoeken bij Stephanie afgerond. Meerdere weken is Stephanie met mij bezig geweest. In de afgelopen weken zijn er stap voor stap veranderingen begonnen in mijn leven. Zij wist duidelijk waar mijn problemen lagen. Met haar hulp heb ik stappen gezet om die aan te pakken.

Je voelt je zo vertrouwd bij haar. Voor mij is ze een lot uit de loterij. Zo veel mensen zouden baat hebben met haar kennis en hulp die ze je kan bieden. Ik weet waar ik moet zijn als ik ergens tegen aan loop. Bedankt Stephanie voor deze afgelopen weken.

Corine Schreuder

BENIEUWD NAAR JOUW FREQUENTIE?

Wat is jouw frequentie en vanuit welke basis sta jij in het leven?

Welk fundament heeft jouw bedrijfsvoering en is deze compleet?

Stroomt het of zijn er nog blokkades?

Om inzicht hierin te krijgen, stem ik me af met jouw binnenwereld. Ongeacht de grootte van jouw bedrijf. Ongeacht de functie.
Jij draagt de energie uit van creatie en manifestatiekracht.
Bevat dit jouw volledige potentieel of hou je jezelf (en daarmee jouw bedrijf) nog klein?

Je krijgt van mij:

  • Inzicht in jouw kern en de boodschap ervan
  • Het puurste antwoord dat je ooit zal krijgen
  • Blinde vlekken inzichtelijk krijgen, maar ook de mogelijkheden (voor jouw bedrijf)
  • Weten welke blokkades je bij je draagt van dit leven en/ of vorige levens
  • Jouw potentieel vertaalt in eerste stappen

Al jouw woorden waren resonerend. Het heeft mij inzichten en antwoorden en daardoor meer rust gegeven. Weer een stukje meer gezakt in het volledig omarmen van mijn zelfliefde en stap voor stap totaal mijn essentie mogen gaan leven. Het leven wat soms een grote mooie puzzel lijkt voor mij.. er is weer een stukje gelegd. Dankjewel daarvoor. 

Jolanda Valk | Adem je mooiste leven

Stephanie is een prachtige, wijze vrouw, een liefdevolle coach. Ik heb prachtige kaarten met reading en lieve woorden van haar mogen ontvangen. Ze kan zo goed invoelen en advies geven in pijn/ aandachtspunten. Aanrader deze topper.​

lINDA BRUIN

Stephanie is een doortastende en toegankelijke coach. Ze heeft veel kennis en voelt goed aan. Daarnaast gaan de gesprekken als vanzelf met haar, niets is gek, oordeelloos en denkt graag met je mee. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme wat direct het energieniveau naar een next level brengt. Ik kan haar zeker aanraden.

EEFJE VAN DER LINDE

Een Reading van Stephanie is een echte aanrader. Zij heeft mijn ziel gelezen en er zijn zoveel raakvlakken, duidelijkheden en eyeopeners. Behoorlijk spannend als je ziel wordt gelezen en je te horen krijgt wat er diep in je om gaat. Voor mij een zeer waardevolle reading en van toegevoegde waarde op mijn levenspad ‘nu’. Dankbaar voor de wijsheid die zij liefdevol geeft. Bovenal heeft ze ontzettend veel kennis en is ze een warm persoon.

CARLA OUDE ELBERING

Ik heb een Reading ontvangen waarbij volledig op mijn energie werd ingevoeld. Wauw!.. dat is het woord wat in mij opkomt. Vanuit deze reading heel veel inzichten, bevestiging en duidelijkheid gekregen over mijn “Zijn”, mijn “proces” en potentieel. Vanuit hier kan de start worden gemaakt aan datgene wat losgelaten mag worden.

OLGA ALBERS

gratis deep dive sessie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of wil je dat ik mee kijk in je leven waar je als ondernemer nog jezelf in tegenhoudt of kansen laat liggen?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, dan vertaal ik dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.