In verbinding met jouw grootsheid

om jouw zielsplan, gave en aanwezigheid in de wereld uit te dragen

Deze bijzondere Soul Reading geeft antwoord op:

 • Wil je ontdekken wat jouw ziel voor een boodschap heeft en wat de missie is dat je uit mag dragen?
 • Is het voor jou ook motiverend om helder te hebben welke mogelijkheden je hebt om te groeien?
 • Voel je misschien zelf ook dat er meer in jou zit en wil je inzichten en antwoorden ontvangen wat je hierin blokkeert?
 • Of is het gewoon fijn om te horen hoe jouw leven (en dus jouw volledige potentieel) bedoeld is?
Deze reading bestaat uit:
 • Telefoongesprek van 30 minuten.
 • We beginnen met een afstemming waarbij ik me afstem op jou en alles in het veld.
 • Ik leer je een ademhalingstechniek aan wat helpt om meer stroming in je lijf te ervaren wat tevens helpt tijdens de reading.
 • Daarna vertaal ik wat ik zie, voel en hoor.
 • Als laatst trek ik 3 kaarten uit het Inner Compass deck:
  – Jij als mens
  – Jij als ziel/ hogere zelf
  – Jouw bedrijf

 

Maak kennis met jouw innerlijke magie

Dit is voor jou als je helderheid in jouw passie en potentieel wilt en maximaal wilt groeien met jouw onderneming.

Al jouw woorden waren resonerend. Het heeft mij inzichten en antwoorden en daardoor meer rust gegeven. Weer een stukje meer gezakt in het volledig omarmen van mijn zelfliefde en stap voor stap totaal mijn essentie mogen gaan leven. Het leven wat soms een grote mooie puzzel lijkt voor mij.. er is weer een stukje gelegd. Dankjewel daarvoor. 

Jolanda Valk | Adem je mooiste leven

Mijn naam is Stephanie Tuinte en ik geloof dat de succesformule van ondernemen vanuit de essentie komt. Het heeft niet veel nodig, anders dan (h)erkent te worden, een krachtige basis te geven en ruimte te krijgen om te groeien.

We zijn allemaal in ons leven op zoek naar vrijheid. We beginnen er al vroeg mee en denken dat je hiervoor een goede studie nodig hebt, een baan, een mooi huis, genoeg geld op de bank en als het even kan ook een fijn gezin om mee te genieten.

Toch ziet het er vaak anders uit. Alles is goed, maar we missen toch wel dat stukje vrijheid of misschien zelfs wel de bedoeling van het leven. Ook hoor ik veelal dat mensen op zoek zijn naar mogelijkheden om het anders te doen, wat in de huidige maatschappij nog steeds een beetje vreemd is.

Ik besloot op een moment om me er niets meer van aan te trekken en gewoon te gaan doen wat ik leuk vond (en nog steeds vind), namelijk readingen geven. 

Ik sprong het ondernemerschap in en gaf de Soul Readingen om de wereld ermee bekend te laten worden, maar ook om mensen aan te geven dat antwoorden en inzichten in henzelf te behalen valt ook al is het is waar je hoofd niet direct bij kan. 

Ook ik had m’n beredeneringen te laten gaan over wat mensen van me zouden vinden als ik dit doe. Fuck it, ik ga het gewoon ervaren!

En ik kan je vertellen dat het tot nu toe elke keer magisch is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die het aangaan en dat ik op deze manier bij kan dragen aan een alternatieve anders-denkende maatschappij.

 

Stephanie heeft een positief doordringende aanpak; ze voelt de diepte van jouw Zijn en kan dit naar je verwoorden, vaak zonder dat je er zelf van wist. Vanuit deze oprechte en zuivere verbinding weet ze jou en je bedrijf op een bijzondere manier in het licht te zetten, precies zoals het bedoeld is.

Ook bij GROTE bedrijven komt ze razendsnel tot de kern en weet ze mogelijkheden binnen handbereik te brengen door haar out-of-the-box thinking en innovatieve ideeën. Ze heeft menig bedrijf in 1 jaar tijd al 3 keer zo groot laten groeien, puur door haar visie.

Stephanie is een prachtige, wijze vrouw, een liefdevolle coach. Ik heb prachtige kaarten met reading en lieve woorden van haar mogen ontvangen. Ze kan zo goed invoelen en advies geven in pijn/ aandachtspunten. Aanrader deze topper.​

lINDA BRUIN

Stephanie is een doortastende en toegankelijke coach. Ze heeft veel kennis en voelt goed aan. Daarnaast gaan de gesprekken als vanzelf met haar, niets is gek, oordeelloos en denkt graag met je mee. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme wat direct het energieniveau naar een next level brengt. Ik kan haar zeker aanraden.

EEFJE VAN DER LINDE

Ik heb een Reading ontvangen waarbij volledig op mijn energie werd ingevoeld. Wauw!.. dat is het woord wat in mij opkomt. Vanuit deze reading heel veel inzichten, bevestiging en duidelijkheid gekregen over mijn “Zijn”, mijn “proces” en potentieel. Vanuit hier kan de start worden gemaakt aan datgene wat losgelaten mag worden.

OLGA ALBERS

Een Reading van Stephanie is een echte aanrader. Zij heeft mijn ziel gelezen en er zijn zoveel raakvlakken, duidelijkheden en eyeopeners. Behoorlijk spannend als je ziel wordt gelezen en je te horen krijgt wat er diep in je om gaat. Voor mij een zeer waardevolle reading en van toegevoegde waarde op mijn levenspad ‘nu’. Dankbaar voor de wijsheid die zij liefdevol geeft. Bovenal heeft ze ontzettend veel kennis en is ze een warm persoon.

carla oude elbering

Deze Soul Reading zorgt ervoor dat jij ontdekt: 

 • wat jouw ziel voor een boodschap heeft en wat de missie is dat je uit mag dragen.
 • en helder krijgt welke mogelijkheden je hebt om te groeien om je te motiveren.
 • dat je voelt dat er meer in jou zit en je inzichten en antwoorden ontvangt wat je hierin blokkeert.
 • hoe jouw leven (en dus jouw volledige potentieel) bedoeld is.
Deze reading bestaat uit:
 • Telefoongesprek van 30 minuten.
 • We beginnen met een afstemming waarbij ik me afstem op jou en alles in het veld.
 • Ik leer je een ademhalingstechniek aan wat helpt om meer stroming in je lijf te ervaren wat tevens helpt tijdens de reading.
 • Daarna vertaal ik wat ik zie, voel en hoor.
 • Als laatst trek ik 3 kaarten uit het Inner Compass deck:
  – Jij als mens
  – Jij als ziel/ hogere zelf
  – Jouw bedrijf

Als je gebruik wilt maken van deze gouden kans, meld je dan aan via het formulier en krijg toegang tot jouw volledige potentieel.

Met deze aanmelding, ontvang je regelmatig inzichten en tips om je nog meer mogelijkheden aan te reiken die voor jou meer vrijheid geven op elk gebied van je leven. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.