samenwerken aan jouw groei

 Als medium zie ik jouw frequentie en alles wat er in jouw veld aanwezig is; trauma, blokkades, mogelijkheden en potentieel. Ik zie kansen voor ontwikkeling en groei en help je dan ook graag deze stappen te zetten.
Echter gaat het natuurlijk om wat jij ziet, wat jouw visie is en vanuit welk perspectief je in het leven staat. Dit bepaald namelijk jouw frequentie en wat jij hiermee manifesteert. 

Ik help je graag om dit helder te maken zodat jouw frequentie, of zeg maar gewoon potentieel, er helemaal kan zijn wat je leven en bedrijf enorm zal verrijken. Ook kijk ik graag mee met MKB om het interne proces te optimaliseren en mogelijkheden helder te maken.

Hieronder staan de vormen van begeleiding om samen met mij te werken.

bezield ondernemen

Voor alle ambitieuze ondernemers die voelen dat er meer (mogelijk) is. Become a Soulpreneur!

Werk jij al vanuit jouw sacred calling of passie en merk je dat je tegen dingen aanloopt die je zelf niet kunt overbruggen?
Voel je dat je meer stroming wilt vinden om zonder plafond je bedrijf te laten shiften naar het niveau van je volledige potentieel?
Zijn er dingen onduidelijk die je helder wil krijgen maar weet je niet hoe je bij deze informatie komt?

Persoonlijk is er helderheid nodig vanuit jouw systeem, vorige leven en ziel wat voor inzichten zorgt en de unieke talenten en kwaliteiten laat ontvouwen.
Zakelijk gaat het om transparantie en inzicht in welke processen elkaar opheffen of juist aanvullen.

Dit gaat over:
> jouw eigenwaarde en hoe deze volledig er te laten zijn.
> jou tools te geven wat vertrouwen en embodiment brengt om powerful te staan.
> heart-led marketing zonder foefjes en tierelantijntjes.
> vanuit hoe jouw leven bedoeld is vrij te leven in overvloed.

Dit traject bestaat uit:

  • 8 gesprekken van 75-90 minuten per Zoom
  • Mijn eigen business plan: in 4 stappen vrij
  • 1 x Human Design of Mandala reading
  • Tools zoals opstellingenwerk, Human Design en kaartleggingen
  • Onbeperkte toegang tot Stephanie voor tussentijdse vragen
  • Onbeperkte feedback van Stephanie op Marketing & Communicatie
  • Toegang tot het online programma om jouw emotionele fundament te helen en hoofd, hart & ziel op 1 lijn te brengen

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld. 
Ook hebben de gesprekken met Stephanie ervoor gezorgd dat ik meer vanuit mijn gevoel onderneem en op gevoel andere ondernemers verder help, in plaats vanuit mijn ego. Dit voelt bevrijdend.
Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

Danny Mathijs | LifeChangers

Majesty Mentorship

Wanneer jij als ondernemer voelt dat je niet alleen vanuit je ziel wilt ondernemen maar deze manier van leven op elk levensgebied wilt integreren, dan is dit voor jou. 

Soulpreneurship is namelijk een ‘way of life’. Ondernemerschap is een logisch gevolg, een uiting van jouw grootsheid. Majesty betekent Grootsheid. Dit is het tijdperk van ‘je eigen weg gaan’ en ‘opstaan voor jouw waarde’. Deze belichaming gaat verder dan alleen je bedrijf en zal je helpen op elk levensgebied jouw waarde uit te stralen.

Dit heb ik zelf ook mogen ervaren. Sinds november 2020 werk ik fulltime als ondernemer, volg volledig mijn intuïtie hierin, heb hierdoor m’n huis verkocht en ga emigreren naar Spanje. Ook ben ik het Prana proces in gegaan waardoor transparantie in elk gebied van m’n leven de boel maximaal heeft gezuiverd. Hierdoor leef ik het leven van mijn frequentie aka mijn volledige potentieel.

Ask me anything over missie & visie, 6D, volledig potentieel, wet van aantrekkingskracht, intuïtie, groeikracht, vrijheid, gelijkwaardigheid, vrouwelijke & mannelijke energie, balans, eenheid, intimiteit en de nieuwe wereld. Ik coach, mentor en activeer jou in deze manier van leven.
Voor jouw business betekent dit de support die je nodig hebt om je visie waar te maken. Ik voel met je mee welke keuzes te hebt te maken, stappen je hebt te zetten en wat ervoor nodig is om dichtbij jezelf te blijven in deze stijl van ondernemen.

Dit leer je niet op school, hier zijn geen online programma’s voor, maar ik leer je first hand hoe ik mijzelf volledig vrij heb gemaakt van het systeem en nu leef in eenheid met alles wat er is (6D).

Majesty Mentorship houdt in:

 • Mijn onverdeelde aandacht voor jou
 • 16 sessies van 75-90 min elke week
 • Voorrang in mijn agenda
 • 24/7 support tijdens dit traject
 • Soul-led Marketing & Communicatie incl Soul Branding van je website (4 pagina’s)
 • Ik kijk mee in elk levensgebied: gezondheid, relatie, bedrijf, financiën en impact
 • Ik deel met jou mijn aanpak en ervaringen hoe ik in 1 jaar mijn bedrijf zo heb opgezet dat ik volledig vrij leef

Omdat dit een hele nieuwe vorm is voor ondernemers die er aan toe zijn, bied ik dit momenteel voor een kennismakingsprijs van 5000 euro aan. 

Soul reading

Ben jij die ziel die een verlangen heeft om alles eruit te halen wat erin zit of weet dat er nog meer mogelijk is voor jou en je bedrijf, maar je geen idee hebt hoe dit in stappen om te zetten? Dan is dit voor jou.

 • Wil je ontdekken wat jouw ziel voor een boodschap heeft en wat jouw unieke gave is dat je uit mag dragen?
 • Is het voor jou ook motiverend om helder te hebben welke mogelijkheden je hebt om te groeien?
 • Voel je misschien zelf ook dat er meer in jou zit en wil je inzichten en antwoorden ontvangen wat je hierin blokkeert?
 • Of is het gewoon fijn om te horen hoe jouw leven (en dus jouw volledige potentieel) bedoeld is?

Deze vragen snap ik helemaal, omdat ik dit ook niet heb geleerd op school, in mijn opvoeding, in opleidingen en zelfs niet in het meerendeel van de coachingstrajecten die beschikbaar zijn. 

Ik laat je graag ervaren hoe je hier ZELF bij kunt komen en hoofd, hart & ziel samen laat werken, net zoals ik dit voor mezelf heb mogen ervaren en hier ook mijn leef- en ondernemerstijl van heb gemaakt.

Al jouw woorden waren resonerend. Het heeft mij inzichten en antwoorden en daardoor meer rust gegeven. Weer een stukje meer gezakt in het volledig omarmen van mijn zelfliefde en stap voor stap totaal mijn essentie mogen gaan leven. Het leven wat soms een grote mooie puzzel lijkt voor mij.. er is weer een stukje gelegd. Dankjewel daarvoor. 

Jolanda Valk | Adem je mooiste leven

samenwerken

Vind jij, net zoals ik, samenwerken met gelijkgestemden helemaal geweldig? Laten we dan eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik vind het superleuk als je me bijvoorbeeld uitnodigt in jouw programma of dat we samen iets op poten zetten.

Denk aan:

 • Een workshop of retreat om samen te geven op het gebied van Business Coaching of Marketing. Reik gerust naar me uit om het er eens over te hebben.
 • Online Q&A waarbij ik als medium vragen beantwoord. Je kunt mij boeken en toevoegen in jouw eigen programma, ongeacht of dit ondernemers zijn of dat het om persoonlijke ontwikkeling gaat.
 • Interviews geven over bezield ondernemerschap.
 • Mediumschap als dienst aan te bieden aan de klanten tijdens jouw evenement of retreat.

Heb jij een ander voorstel, laat dan zeker iets van je horen. Ik heb geen vaste vorm van werken en kan het mediumschap op een bijzondere manier van betekenis zijn.

Warme krachtige steun in de rug

Lieve krachtige Stephanie. Thank you thank you thank you. Dat wij samen mochten reizen de afgelopen maanden. Het was een prachtige investering in mijzelf en mijn bedrijf. Ik heb in samenwerking met jou de keuze gemaakt om mijn vaste baan helemaal los te laten. Wat een sprong in het diepe!

Te gaan voor mijn bedrijf, volledig Ja zeggen. Te kiezen voor mijn hart, mijn ziel. Je voelde als een warme krachtige steun in de rug. Vrouwen die vrouwen bekrachtigen is Magick!! Jouw channeling is heel puur, helder, krachtig. Vanalles is voorbij gekomen. Openen van mijn keelchakra laten horen van mijn stem, vorige levens zuiveren, zuiveren van Verbinding.

Ik merk dat de afgelopen maanden mijn mannelijke energie sterker is geworden (wat zo zo waardevol is) en ik in mijn bedrijf een stevige heldere basis heb neergezet. Mijn missie is veel meer geopend en ik kan zo voelen waar mijn bedrijf naartoe wil gaan. En daarvoor ben ik altijd als eerste belangrijk. Ook heb ik met behulp van jou mijn energie lichaam nog beter leren kennen. En ben ik mijn feminine kracht nog meer gaan ownen!! Ik weet nu wat ‘werkt’ voor mij en wat mij blijft voeden. Nogmaals heel erg bedankt lieverd voor jouw mooie begeleiding!

Willemijn van Duinen | Womb & sexuality healing 

erg bijzonder

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld.

Ook hebben de gesprekken met Stephanie ervoor gezorgd dat ik meer vanuit mijn gevoel onderneem en op gevoel andere ondernemers verder help, in plaats vanuit mijn ego. Dit voelt bevrijdend.

Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

Danny Mathijs | LifeChangers

direct de diepte in

Stephanie heeft een doortastende en cut the crap aanpak. Ze doet niet aan tierelantijnen maar gaat het liefst direct de diepte in. Ze is een zeer heldervoelend en gevoelig mens die andere zielen bijzonder goed kan lezen.

Wat ik prettig vond is de combi van energetisch werk zoals Soul Readingen i.c.m. praktische oefeningen en Human Design. Het heeft dingen meer helder gemaakt in mijn systeem en mijzelf vertrouwen gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten dat ik nu uitdraag in mijn bedrijf.

Marloes van Weert | Marloes van Weert Intuïtive Lifecoaching

liefdevol en echt

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven.

Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol mandje waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. Dank je wel lieve Stephanie. Dankbaar voor wat je me gegeven hebt.

Krista Zwetsloot | LOV-coaching

Uniek in zijn totaliteit

Knap werk Stephanie, hoe bijzonder ben jij dat je je groei aan deze wereld toont door gewoon te ‘zijn’, te tonen wie je bent en wat je doet voor jezelf. Hoe leuk is het leven wanneer we leren dat we in plaats van hard aan anderen te werken, we anderen meer kunnen helpen wanneer we eerst besluiten om harder maar vooral slimmer aan onszelf te werken.

Enkele maanden geleden kruisten onze wegen en besloot ik een consult van jou te overwegen. Onvoorbereid, zonder dat je me kende of ik me moest voorstellen, vertelde je me onmiddellijk wie ik was, wie ik ben, wat ik doe en wat ik nog kan doen. Persoonlijk Uniek in zijn totaliteit raakten elk woord me verhelderend, impactvol, motiverend en hoopgevend. Hoe prachtig, zuiver en puur weet je te connecten via jouw liefdevolle diepe verbinding om mij even in te kijken en aan te voelen.

Het is nog wat wazig en ver van specifiek om er een prijs of naam als dienst voor te bedenken, maar de eerste stappen zijn gezet om mijn bedrijf te verbinden aan wie ik in essentie ben.

Deze ervaring is zo boeiend en waardevol voor iedereen, omdat je onmiddellijk zal beseffen dat er meer is dan we momenteel weten, of anders gezegd.. dat het anders is dan we ooit lang geleden op de schoolbanken hadden begrepen.

Dennis Schoofs | Universal Energetic Dynamics BV

positief doordringend

Ik heb bij Stephanie een traject gevolgd over mijn leven, mijn doel, mijn keuzes… dat waren geen gemakkelijke gesprekken, dat kan ik je wel vertellen de eerste paar gesprekken hebben we met familieopstellingen gewerkt.

Wat het zo bijzonder maakt, is dat Stephanie, in het moment, de richting bepaald van het gesprek/opdrachten enzo.. waardoor ik steeds meer en meer bij mijzelf uitkwam. Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig) en samen kwamen we tot zeer mooie inzichten.

Kortom ik ben haar heel dankbaar en ik raad ook iedereen aan om een gesprek met haar te voeren, zodat je hoofd weer samen met je lichaam komt, want dat is uiteindelijk wat jouw ziel wil.

Ria Waelen

Bezielde uiting

Na maanden ploeteren aan mijn website besloot ik hulp in te roepen. Aan de ene kant wilde ik het graag zelf doen, maar ik kreeg het niet voor elkaar. 

Gelukkig wist ik dat Stephanie mensen begeleid in het uitdragen van hun bedrijf. Wat een goede keuze is dat geweest! Stephanie stelde me vragen die me uitdaagde echt na te denken over wat ik wilde, wat mijn kracht is en hoe ik het kon verwoorden. Dat wat eerst niet lukte, lukte me nu wel.. het zelf maken van de website.

Ik ben superblij en trots op mijn website. Een bezielde uiting die er zonder de liefdevolle en kundige begeleiding van Stephanie, voorlopig nog niet geweest zou zijn.

Diana Eldering | Touch of Happiness

vrijheid in gewoon zijn

Wat begon met een reading ging over in een reis waarin ik het echt even niet meer wist. Ik zat zo in mijn hoofd, wat me weghield bij mijn hart, gevoel en intuïtie. En dat was juist wat ik op dit moment in mijn leven (en eigenlijk altijd) zo hard nodig heb.

Doordat Stephanie intunede op mijn energie kon ze mij spiegelen. Wat echt niet altijd even fijn was, maar zo helpend naar de ware essentie van mij. Ik ben meerdere psychologen in mijn leven tegen gekomen, maar niemand legde juist deze stukken bloot.

Ik ben mijn vrouwelijke, kwetsbare en zachte kant weer gaan zien en gestopt met alleen maar keuzes te maken uit mijn hoofd. Het heeft vrijheid in denken gegeven, maar nog meer vrijheid in “gewoon” zijn. Mijn levensenergie stroomt weer! No holding back anymore!

Eva Hoff

lot uit de loterij

Ik heb mijn bezoeken bij Stephanie afgerond. Meerdere weken is Stephanie met mij bezig geweest. In de afgelopen weken zijn er stap voor stap veranderingen begonnen in mijn leven. Zij wist duidelijk waar mijn problemen lagen. Met haar hulp heb ik stappen gezet om die aan te pakken.

Je voelt je zo vertrouwd bij haar. Voor mij is ze een lot uit de loterij. Zo veel mensen zouden baat hebben met haar kennis en hulp die ze je kan bieden. Ik weet waar ik moet zijn als ik ergens tegen aan loop. Bedankt Stephanie voor deze afgelopen weken.

Corine Schreuder

Heart-led Leadership

Ben jij ondernemer en heb je een bedrijf (MKB) en wil je het proces doorlichten waar nog mogelijkheden zijn voor optimalisatie en groei? Ik bied graag deze helderheid en werk het uit in een plan plus begeleiding voor implementatie.

Gezien mijn 15 jaar ervaring als Process & Change specialist bij internationale bedrijven, weet ik ook bij bedrijven de juiste snaar te raken waar er nog groei mogelijk is. Ik heb menig project in 6 maanden afgerond in plaats van 12 en bedrijven 3 keer zo groot laten groeien. Als medium kijk ik verder en laat ik je graag ervaren hoe je dit zelf ook leert zien.

Voor jouw bedrijf kan mijn plan support geven in de bedrijfsvoering, een tool zijn om mogelijkheden te zien of een verandering voor meer efficiëntie en effectiviteit.  Laten we in gesprek gaan over de vorm en visie.

Deze opdracht houdt in:

 • Quick scan van het gehele bedrijf of waar de focus op ligt
 • In kaart brengen van draagkracht en daadkracht
 • Het helder maken van blokkades en mogelijkheden
 • Verwoorden van kansen in stappen
 • Ik kijk naar de details maar ook naar het geheel
 • 24/7 support tijdens de opdracht

Mijn plan Heart-led Leadership is een samenwerking van 80 uur (1 maand), te verdelen over maximaal 6 maanden. Voor meer informatie, laten we dan eens kennis maken. 

Te gaan voor mijn bedrijf, volledig Ja zeggen. Te kiezen voor mijn hart, mijn ziel. Je voelde als een warme krachtige steun in de rug. Vrouwen die vrouwen bekrachtigen is Magick!! Jouw channeling is heel puur, helder, krachtig. Vanalles is voorbij gekomen. Openen van mijn keelchakra laten horen van mijn stem, vorige levens zuiveren, zuiveren van verbinding.

Willemijn van Duinen

Sexuality & womb coach

Wat is de investering om jouw bedrijf te laten groeien, vol vertrouwen je visie werkelijkheid te laten worden of volledig vrij te leven en werken? Klik op de knop voor meer informatie.

wat kan je nog meer van mij verwachten?

 • Mijn boek “50 tips voor gevoelige zielen”
 • Bootcamp in zichtbaarheid waarbij ik samen met Danny Mathijs je maximaal empower om je bedrijf vanuit jouw volledige potentieel te laten groeien + tribe met gelijkgestemden.

gratis deep dive sessie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of wil je dat ik mee kijk in je leven waar je als ondernemer nog jezelf in tegenhoudt of kansen laat liggen?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, dan vertaal ik dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.