Met trots werk ik samen met mensen die de wereld wat mooier maken door te ondernemen vanuit een dieper niveau in henzelf. Hierbij deel ik hun verhaal en hoe ze nu in het leven staan.

Deze ervaring is nu meer dan ooit, een ervaring die je liever rijk bent.

DENNIS SCHOOFS | Universal Energetic Dynamics BV

B E Z I E L D  O N D E R N E M E N

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld.

Ook hebben de gesprekken met Stephanie ervoor gezorgd dat ik meer vanuit mijn gevoel onderneem en op gevoel andere ondernemers verder help, in plaats vanuit mijn ego. Dit voelt bevrijdend.

Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

Danny Mathijs | LifeChangers

B E Z I E L D  O N D E R N E M E N

Stephanie heeft een doortastende en cut the crap aanpak. Ze doet niet aan tierelantijnen maar gaat het liefst direct de diepte in. Ze is een zeer heldervoelend en gevoelig mens die andere zielen bijzonder goed kan lezen.

Wat ik prettig vond is de combi van energetisch werk zoals Soul Readingen i.c.m. praktische oefeningen en Human Design. Het heeft dingen meer helder gemaakt in mijn systeem en mijzelf vertrouwen gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten dat ik nu uitdraag in mijn bedrijf.

Marloes van Weert | Marloes van Weert Intuïtive Lifecoaching

B E Z I E L D. O N D E R N E M E N

Na maanden ploeteren aan mijn website besloot ik hulp in te roepen. Aan de ene kant wilde ik het graag zelf doen, maar ik kreeg het niet voor elkaar. 

Gelukkig wist ik dat Stephanie mensen begeleid in het uitdragen van hun bedrijf. Wat een goede keuze is dat geweest! Stephanie stelde me vragen die me uitdaagde echt na te denken over wat ik wilde, wat mijn kracht is en hoe ik het kon verwoorden. Dat wat eerst niet lukte, lukte me nu wel.. het zelf maken van de website.

Ik ben superblij en trots op mijn website. Een bezielde uiting die er zonder de liefdevolle en kundige begeleiding van Stephanie, voorlopig nog niet geweest zou zijn.

Diana Eldering | Touch of Happiness

B E Z I E L D  O N D E R N E M E N

Ik heb in samenwerking met jou de keuze gemaakt om mijn vaste baan helemaal los te laten. Wat een sprong in het diepe! Te gaan voor mijn bedrijf, volledig Ja zeggen. Te kiezen voor mijn hart, mijn ziel. Je voelde als een warme krachtige steun in de rug.

Willemijn van Duinen | Womb & sexuality healing

B E Z I E L D  O N D E R N E M E N

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven.

Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol mandje waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. Dank je wel lieve Stephanie. Dankbaar voor wat je me gegeven hebt.

Krista Zwetsloot | LOV-coaching

B E Z I E L D  O N D E R N E M E N

Knap werk Stephanie, hoe bijzonder ben jij dat je je groei aan deze wereld toont door gewoon te ‘zijn’, te tonen wie je bent en wat je doet voor jezelf. Enkele maanden geleden kruisten onze wegen en besloot ik een paar consulten van jou te overwegen. Onvoorbereid, zonder dat je me kende of ik me moest voorstellen, vertelde je me onmiddellijk wie ik was, wie ik ben, wat ik doe en wat ik nog kan doen. Deze ervaring is zo boeiend en waardevol voor iedereen, omdat je onmiddellijk zal beseffen dat er meer is dan we momenteel weten, of anders gezegd.. dat het anders is dan we ooit lang geleden op de schoolbanken hadden begrepen.

Dennis Schoofs | Universal Energetic Dynamics BV

M E D I U M  C O N S U L T E N

Wat het zo bijzonder maakt, is dat Stephanie, in het moment, de richting bepaald van het gesprek/opdrachten enzo.. waardoor ik steeds meer en meer bij mijzelf uitkwam. Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig) en samen kwamen we tot zeer mooie inzichten.

Ria Waelen

M E D I U M  C O N S U L T E N

Ik zat zo in mijn hoofd, wat me weg hield bij mijn hart, gevoel en intuïtie. En dat was juist wat ik op dit moment in mijn leven (en eigenlijk altijd) zo hard nodig heb. Ik ben meerdere psychologen in mijn leven tegen gekomen, maar niemand legde juist deze stukken bloot. No holding back anymore!

Eva Hoff

M E D I U M  C O N S U L T E N

In de afgelopen weken zijn er stap voor stap veranderingen begonnen in mijn leven. Zij wist duidelijk waar mijn problemen lagen. Je voelt je zo vertrouwd bij haar. Voor mij is ze een lot uit de loterij. Zo veel mensen zouden baat hebben met haar kennis en hulp die ze je kan bieden. 

Corine Schreuder

Soul Reading

Stephanie is een prachtige, wijze vrouw, een liefdevolle coach. Ik heb prachtige kaarten met reading en lieve woorden van haar mogen ontvangen. Ze kan zo goed invoelen en advies geven in pijn/ aandachtspunten. Aanrader deze topper.​

lINDA BRUIN

Stephanie is een doortastende en toegankelijke coach. Ze heeft veel kennis en voelt goed aan. Daarnaast gaan de gesprekken als vanzelf met haar, niets is gek, oordeelloos en denkt graag met je mee. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme wat direct het energieniveau naar een next level brengt. Ik kan haar zeker aanraden.

EEFJE VAN DER LINDE

Een Reading van Stephanie is een echte aanrader. Zij heeft mijn ziel gelezen en er zijn zoveel raakvlakken, duidelijkheden en eyeopeners. Behoorlijk spannend als je ziel wordt gelezen en je te horen krijgt wat er diep in je om gaat. Voor mij een zeer waardevolle reading en van toegevoegde waarde op mijn levenspad ‘nu’. Dankbaar voor de wijsheid die zij liefdevol geeft. Bovenal heeft ze ontzettend veel kennis en is ze een warm persoon.

CARLA OUDE ELBERING

Ik heb een Reading ontvangen waarbij volledig op mijn energie werd ingevoeld. Wauw!.. dat is het woord wat in mij opkomt. Vanuit deze reading heel veel inzichten, bevestiging en duidelijkheid gekregen over mijn “Zijn”, mijn “proces” en potentieel. Vanuit hier kan de start worden gemaakt aan datgene wat losgelaten mag worden.

OLGA ALBERS

Al jouw woorden waren resonerend. Het heeft mij inzichten en antwoorden en daardoor meer rust gegeven. Weer een stukje meer gezakt in het volledig omarmen van mijn zelfliefde en stap voor stap totaal mijn essentie mogen gaan leven. Het leven wat soms een grote mooie puzzel lijkt voor mij.. er is weer een stukje gelegd. Dankjewel daarvoor.

Jolanda Valk | Adem je mooiste leven

Deep dive

T I J D  V O O R  D E  E E R S T E  S T A P !

Ben jij die ambitieuze ondernemer die DE DIEPTE IN WIL GAAN, het kaf van het koren wil scheiden en meer impact wil maken in de wereld?

Of wil je dat ik mee kijk in je leven waar je als ondernemer nog jezelf in tegenhoudt of kansen laat liggen?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan (30 MIN), dan vertaal ik dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.