Podcast

Ik ben een medium in de business world.. Maar ik heb ook mens te zijn hier, wat ik leerde van Danny Matthijs toen ik bij hem in zijn traject stapte. Waar Danny Business Coach is in het helpen van ondernemers met alle online tools en technieken, zeg maar.. het belichten van wat er ook toe doet, ben ik voornamelijk bezig met ondernemers om hen te begeleiden om vanuit hun ziel te ondernemen. Dus Danny stapte ook bij mij in het traject. Dit leverde zulke mooie gesprekken op waarbij we beiden zoiets hadden van “dit mag gedeeld worden”.

Hieruit is een mooie samenwerking ontstaan waarbij we wekelijks Podcasts opnemen en mij jou delen. Met een dosis humor en bak aan ervaring, delen we onze visie en gevoel uit liefde voor de ontwikkeling van de mens en de wereld waar we in leven. Dit zijn thema’s en onderwerpen waar we ervaring mee hebben of zelf tegenaan lopen.

Ook zijn we nu samen aan het werk om onze krachten te bundelen en een gaaf programma te ontwikkelen wat helemaal aansluit bij deze tijd waarin je als ondernemer supersnel kan opschalen en een vrij leven creëert.

Een medium in de business world.. hoe gek dat dit een paar jaar geleden nog was, plukken daar nu heel veel mensen de vruchten van. Want, de tijd verandert. Razendsnel. Je voelt dat de huidige manier van Zijn niet meer lekker voelt of dat er meer in je zit maar er niet volledig uit komt. Hoe kom je dan een niveau dieper?

Ik werk als Spiritueel Business Coach, volledig online. Ik zie de essentie van jou en je bedrijf, de mogelijkheden en ook verleden, heden en toekomst. Hiermee ga ik voorbij aan de reguliere manier van ondernemerschap en laat je business groeien hoe het bedoeld is.

Het is mijn missie om jouw volledige potentieel er te laten zijn door je vrij te maken en te zuiveren van alles wat jou tegenhoudt om vanuit jouw frequentie en wat je de wereld te brengen hebt te leven en te ondernemen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

gratis deep dive sessie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of wil je dat ik mee kijk in je leven waar je als ondernemer nog jezelf in tegenhoudt of kansen laat liggen?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, dan vertaal ik dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.