Stephanie;

~ de gekroonde, tot stilte manen

Tuinte;

~ samenleven, natuur

Gezien dit min of meer 4 pijlers zijn in mijn bedrijf, zou ik geen betere naam kunnen verzinnen voor het uitdragen van mijn begeleiding.

Juist vanuit je eigen natuurlijke staat van Zijn, in stilte voelbaar of zichtbaar wanneer het kaf van het koren wordt gescheiden, ervaren we de werkelijke kracht. Eén dat je kroont tot jouw meerwaarde.

Het is een magische reis, het ondernemerschap, als je het volledig aangaat vanuit je hart. Graag begeleid ik je in het omarmen van jouw grootsheid, het ontdekken van deze kracht en het shiften van jouw leven naar hoe deze bedoeld is.

Als medium zie ik de essentie van jou en je bedrijf, de mogelijkheden en ook verleden, heden en toekomst. Hiermee ga ik voorbij aan de reguliere manier van ondernemerschap wat jouw business explosief kan laten groeien. But.. you have to be ready for it.

Door mij af te stemmen, voel ik wat er is en wat er niet is. Voor bedrijven heb ik dit ook jaren gedaan in de vorm van een Quick Scan waarbij ik in een paar weken al wist waar de problemen zaten en wat er nodig was om weer te groeien.

Ik merk vooral dat het niet meer alleen over problemen oplossen gaat en juist ook over een verlangen en hoe je wil dat jouw bedrijf tot uiting komt. Deze visie bevat jouw frequentie en dit bepaald of hetgeen je wil al naar je toe kan stromen of dat jij jezelf hierin nog blokkeert. Ik maak dit graag helder voor je, zodat je kunt ondernemen waar jij je goed bij voelt.

Stephanie werkt met startende en succesvolle ondernemers die voelen dat er meer in hen zit, dat er meer mogelijk is, waarbij communicatie betekent open en eerlijk jezelf zijn, jezelf uiten en durven neer te zetten. Anders dan the mainstream.

Stephanie heeft een doortastende en ‘cut the crap’ aanpak. Ze doet niet aan tierelantijntjes maar gaat direct de diepte in. Daar waar het stroomt en jij naar verlangt. Ze is zeer heldervoelend en een gevoelig mens die andere zielen bijzonder goed kan lezen. Alles heeft een ziel wat zij zeer goed weet te verwoorden en in een helder plan uitwerkt.

Gaandeweg wordt het volledige potentieel meer en meer voelbaar, waardoor groei een logisch gevolg is. Zo ontstaat er gelijk al beweging waardoor vooruitgang hoe dan ook wordt bereikt.

over stephanie

Stephanie Tuinte is sinds 2012 werkzaam als coach. Vanuit haar levenservaring en eindeloze nieuwsgierigheid naar wat andere mensen en bedrijven tegenhoudt hun beste versie te zijn, is haar bedrijf ontstaan om met het mediumschap de frequentie van jou of je business te vertalen naar stappen, zodat deze energie vóór je gaat werken.

De diepte van het leven en haar instelling in service to others, is wat haar drijft. Groei, ervaringen opdoen, reizen en plezier maken ook.

Stephanie is iemand die het liefst haar kennis en wijsheid overal verspreid zonder er iets voor terug te krijgen. Dit heeft ze dan ook jaren gedaan, naast haar vaste baan die ze toen nog had, omdat ze er nog niet volledig in geloofde dat haar begeleiding lifechanging kon zijn.

Totdat mensen haar geld wilde geven, voelde ze haar meerwaarde steeds meer. Ze maakt de zwaarste onderwerpen bespreekbaar door haar luchtige aanpak. Ook door haar levensverhaal als alleengeboren tweeling met jaren van ziektes en onbegrip, kan ze zich goed in anderen verplaatsen en is niets haar te gek.

Stephanie haar wens is om mensen bewuster te maken van de mogelijkheden. Een wegwijzer te zijn. Ze deelt haar wijsheid dan ook graag en raakt vele mensen hun hart met haar onbaatzuchtigheid. Haar liefde voor een mooiere wereld is voelbaar in alles wat ze doet. Dit omdat ze weet dat authenticiteit en visie & missie, elkaar raken. Alles draait om verbinding met de essentie en hoe dit in te zetten. Graag werkt ze samen met ondernemers om deze inzichten door te geven en de wereld liefdevoller en wijzer te maken.

Stephanie haar wens is om mensen bewuster te maken van de mogelijkheden. Een wegwijzer te zijn. Ze deelt haar wijsheid dan ook graag en raakt vele mensen hun hart met haar onbaatzuchtigheid. Haar liefde voor een mooiere wereld is voelbaar in alles wat ze doet. Dit omdat ze weet dat authenticiteit en visie & missie, elkaar raken. Alles draait om verbinding met de essentie en hoe dit in te zetten. Graag werkt ze samen met mensen om deze inzichten door te geven en de wereld liefdevoller en wijzer te maken.

Stephanie heeft een positief doordringende aanpak; ze voelt de diepte van jouw essentie en kan dit naar je verwoorden vanuit haar mediamieke gave. In een oprechte en zuivere verbinding weet ze jou of je bedrijf op een bijzondere manier in het licht te zetten, precies zoals het bedoeld is.

Elk persoon, elk bedrijf, is weer anders. De grootte maakt niet uit. Stephanie doorvoeld op afstand alsof je voor haar staat en weet je aan te geven waar het niet stroomt en wat jouw volledige potentieel is alsof zij jou ontworpen heeft.
Ook bij bedrijven komt ze razendsnel tot de kern en weet ze mogelijkheden binnen handbereik te brengen door haar out-of-the-box thinking en innovatieve ideeën. Ze heeft menig bedrijf in 1 jaar tijd al 3 keer zo groot laten groeien, puur door haar visie.

Zowel in haar leven als bedrijf, houdt ze niet van tierelantijntjes, maar duikt ze gelijk de diepte in. Ze houdt ervan haar kennis te delen met betrekking tot vanuit flow leven zoals less-is-more, het kaf van het koren scheiden en ballast loslaten, zodat alleen de zuivere versie overblijft. Want de essentie heeft niet veel nodig, anders dan (h)erkent te worden, een krachtige basis te geven en de ruimte te krijgen om te groeien en bloeien.

gratis deep dive sessie

Ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of wil je dat ik mee kijk in je leven waar je als ondernemer nog jezelf in tegenhoudt of kansen laat liggen?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, dan vertaal ik dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.