Medium in Business Coaching

by | Aug 26, 2021 | Mediumschap, Persoonlijk

“Krijg jij jouw antwoorden van de meneer die naast jou staat en tegen jou zit te praten?”
 
Dit zei medium Irma tegen mij toen we het hadden over ons werk. Ik was gisteravond bij een avond van de TOV: Twentse Ondernemende Vrouwen. Nog nooit voelde ik me gelijk thuis in een groep.
 
Ik durfde zelfs te vertellen over Prana.. ondanks dat er vol ongeloof werd gereageerd. Maar ik durfde het.
Ik ben introvert en kan heel duidelijk communiceren maar voel altijd eerst of de onderstroom klopt.
 
“Wat doe jij dan als ondernemer?”
 
Ik werk als Spiritueel Business Coach. Die naam had ik doorgekregen toen ik mezelf vroeg.. hoe ga ik dit nou zo kort maar krachtig uitleggen.
Ik begeleid mensen die voelen dat er meer is, dat ze meer kunnen, naar ondernemerschap èn help ambitieuze ondernemers in hun groei.
 
“Goh, wat mooi, hoe doe je dat dan?”
 
Ik zie de essentie en hun mogelijkheden, maar ook verleden, heden en toekomst.
 
“Hoe dat dan?”
 
Door vragen konden ze wel haha.
Ik ben een medium.
 
“Zie je nou wel! Dat zei ik nog tegen Natasja. Wit licht toch?”
 
Ja wit licht.
 
“Behoorlijk groot licht ook. Doe je consulten?”
 
Ook. Maar voornamelijk trajecten, om mensen ‘ontvankelijk’ te maken voor hun echte werk; de bedoeling van hun Zijn.
 
“Krijg jij jouw antwoorden van de meneer die naast jou staat en tegen jou zit te praten?”
 
Ik schrok er van.. oh? Even denken, is dat zo?
 
“Hij praat de hele tijd tegen je.”
 
Ben ik dan zo doof dat ik het niet hoor. Ik ben helder voelend, horend en ziend. Zelfs ruikend, want ik ruik als mensen ziek zijn.
 
“Zie je ook mensen?”
 
Ja, steeds vaker. Ben er nu nog geen jaar fulltime mee bezig.
 
“Dan kun je zo m’n werk straks overnemen, gezien ik 60 jaar ben geworden.”
 
Haha leuk. Maar ik werk anders.. online.
 
“Oh, hoe doe je dat dan? Ik ontvang nog mensen.”
 
Nee, daar ben ik gelijk mee gestopt om m’n energie te beschermen.
 
“Ja dat snap ik, het is groots.”
 
Ik liet het even bezinken.
En opeens kwam het tot me.
Duh!
Natuurlijk wist ik dit.
En ook wie het was…is.
Maar alle antwoorden?
Gaf hij mij alles door?
 
Ik hoorde vervolgens: daarom ben jij wat je bent.
Het pact dat we sloten dat we kennen als een alleengeboren tweeling trauma.
Een zielenverbintenis.
Met Luc. M’n tweelingbroer.
 
Al merk ik steeds vaker dat ik mensen zie.
Gister stond er nog een papa in de ruimte. Hoe ze eruit zien, zie ik niet altijd.. maar wel voel ik wie ze zijn.
Misschien verandert dit nog.
 
Hoe bijzonder is het dat ik hierbij zo warm ben ontvangen.
Ook al staat Spanje op de stoep, ik had hier bij te zijn. Daar zorgde Luc wel voor.
 
Het raakt me ook nog steeds.
Hoe zwaar dit geheim ook is geweest en vat heeft gehad op m’n lichaam – gezien m’n ouders het niet geloven – ben ik nu meer dan dankbaar dat dit pact is gesloten.
 
Het is nodig.
Nodig voor de mensen om ze in hun licht te laten stappen.
Als een lichtbaken schijn ik om me heen.
Ja, soms ook in je ogen.
 
Toch heb ik laatst wel de mogelijkheid van een Channeling Consult aan m’n aanbod toegevoegd.
Ik vind het namelijk zo dankbaar werk.
Dat het universum mij heeft uitgekozen voor dit werk.
Luc in de Akasha en ik op aarde.
 
Samen delen we graag jouw antwoorden die je als mens vergeten bent.
🙏🏻 dankjewel lieve TOV groep. Ik voelde me helemaal welkom in alles wie ik ben ♥️

Resoneert dit bericht?

Mag ik je ergens mee helpen?
Weet dan dat je vrijblijvend met mij in gesprek kan. Boek gratis jouw gesprek in via onderstaande knop.

Plan hier gratis

Mijn naam is Stephanie Tuinte

Een medium in de business world. Hoe gek dat dit een paar jaar geleden nog was, plukken daar nu heel veel mensen de vruchten van. Want, de tijd verandert. Razendsnel. Je voelt dat de huidige manier van Zijn niet meer lekker voelt of dat er meer in je zit maar er niet volledig uit komt. Hoe kom je dan een niveau dieper?

Ik werk als Spiritueel Business Coach, volledig online. Ik zie de essentie van jou en je bedrijf, de mogelijkheden en ook verleden, heden en toekomst. Hiermee ga ik voorbij aan de reguliere manier van ondernemerschap en laat je business groeien hoe het bedoeld is.

Het is mijn missie om jouw volledige potentieel te ontvouwen en je te helpen met wat je doet & waar jij voor staat te verbinden met wie jij in essentie bent.

erg bijzonder

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld.

Ook hebben de gesprekken met Stephanie ervoor gezorgd dat ik meer vanuit mijn gevoel onderneem en op gevoel andere ondernemers verder help, in plaats vanuit mijn ego. Dit voelt bevrijdend.

Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

Danny Mathijs | LifeChangers

direct de diepte in

Stephanie heeft een doortastende en cut the crap aanpak. Ze doet niet aan tierelantijnen maar gaat het liefst direct de diepte in. Ze is een zeer heldervoelend en gevoelig mens die andere zielen bijzonder goed kan lezen.

Wat ik prettig vond is de combi van energetisch werk zoals soul readingen i.c.m. praktische oefeningen en human design. Het heeft dingen meer helder gemaakt in mijn systeem en mijzelf vertrouwen gegeven in mijn unieke talenten en kwaliteiten dat ik nu uitdraag in mijn bedrijf.

Marloes van Weert | Marloes van Weert Intuïtive Lifecoaching

liefdevol en echt

Stephanie opent deuren, is to the point, liefdevol en ‘echt’. Heel mooi en bijzonder hoe ze intuned en geeft wat op het moment nodig is. Ze heeft mijn innerlijk proces inzichtelijk gemaakt en praktische tools gegeven om van m’n hoofd naar m’n hart te gaan leven.

Ik voel nu rust, ruimte en een liefdevol mandje waarin ik mezelf mag ontvangen met alles wat is. Dank je wel lieve Stephanie. Dankbaar voor wat je me gegeven hebt.

Krista Zwetsloot | LOV-coaching

Uniek in zijn totaliteit

Knap werk Stephanie, hoe bijzonder ben jij dat je je groei aan deze wereld toont door gewoon te ‘zijn’, te tonen wie je bent en wat je doet voor jezelf. Hoe leuk is het leven wanneer we leren dat we in plaats van hard aan anderen te werken, we anderen meer kunnen helpen wanneer we eerst besluiten om harder maar vooral slimmer aan onszelf te werken.

Enkele maanden geleden kruisten onze wegen en besloot ik een consult van jou te overwegen. Onvoorbereid, zonder dat je me kende of ik me moest voorstellen, vertelde je me onmiddellijk wie ik was, wie ik ben, wat ik doe en wat ik nog kan doen. Persoonlijk Uniek in zijn totaliteit raakten elk woord me verhelderend, impactvol, motiverend en hoopgevend. Hoe prachtig, zuiver en puur weet je te connecten via jouw liefdevolle diepe verbinding om mij even in te kijken en aan te voelen.

Het is nog wat wazig en ver van specifiek om er een prijs of naam als dienst voor te bedenken, maar de eerste stappen zijn gezet om mijn bedrijf te verbinden aan wie ik in essentie ben.

Deze ervaring is zo boeiend en waardevol voor iedereen, omdat je onmiddellijk zal beseffen dat er meer is dan we momenteel weten, of anders gezegd.. dat het anders is dan we ooit lang geleden op de schoolbanken hadden begrepen.

Dennis Schoofs | Universal Energetic Dynamics BV

positief doordringend

Ik heb bij Stephanie een traject gevolgd over mijn leven, mijn doel, mijn keuzes… dat waren geen gemakkelijke gesprekken, dat kan ik je wel vertellen de eerste paar gesprekken hebben we met familieopstellingen gewerkt.

Wat het zo bijzonder maakt, is dat Stephanie, in het moment, de richting bepaald van het gesprek/opdrachten enzo.. waardoor ik steeds meer en meer bij mijzelf uitkwam. Stephanie is positief doordringend, ze geeft graag liefdevolle schopjes onder de kont (die had ik echt nodig) en samen kwamen we tot zeer mooie inzichten.

Kortom ik ben haar heel dankbaar en ik raad ook iedereen aan om een gesprek met haar te voeren, zodat je hoofd weer samen met je lichaam komt, want dat is uiteindelijk wat jouw ziel wil.

Ria Waelen

Bezielde uiting

Na maanden ploeteren aan mijn website besloot ik hulp in te roepen. Aan de ene kant wilde ik het graag zelf doen, maar ik kreeg het niet voor elkaar. 

Gelukkig wist ik dat Stephanie mensen begeleid in het uitdragen van hun bedrijf. Wat een goede keuze is dat geweest! Stephanie stelde me vragen die me uitdaagde echt na te denken over wat ik wilde, wat mijn kracht is en hoe ik het kon verwoorden. Dat wat eerst niet lukte, lukte me nu wel.. het zelf maken van de website.

Ik ben superblij en trots op mijn website. Een bezielde uiting die er zonder de liefdevolle en kundige begeleiding van Stephanie, voorlopig nog niet geweest zou zijn.

Diana Eldering | Touch of Happiness

vrijheid in gewoon zijn

Wat begon met een reading ging over in een reis waarin ik het echt even niet meer wist. Ik zat zo in mijn hoofd, wat me weghield bij mijn hart, gevoel en intuïtie. En dat was juist wat ik op dit moment in mijn leven (en eigenlijk altijd) zo hard nodig heb.

Doordat Stephanie intunede op mijn energie kon ze mij spiegelen. Wat echt niet altijd even fijn was, maar zo helpend naar de ware essentie van mij. Ik ben meerdere psychologen in mijn leven tegen gekomen, maar niemand legde juist deze stukken bloot.

Ik ben mijn vrouwelijke, kwetsbare en zachte kant weer gaan zien en gestopt met alleen maar keuzes te maken uit mijn hoofd. Het heeft vrijheid in denken gegeven, maar nog meer vrijheid in “gewoon” zijn. Mijn levensenergie stroomt weer! No holding back anymore!

Eva Hoff

lot uit de loterij

Ik heb mijn bezoeken bij Stephanie afgerond. Meerdere weken is Stephanie met mij bezig geweest. In de afgelopen weken zijn er stap voor stap veranderingen begonnen in mijn leven. Zij wist duidelijk waar mijn problemen lagen. Met haar hulp heb ik stappen gezet om die aan te pakken.

Je voelt je zo vertrouwd bij haar. Voor mij is ze een lot uit de loterij. Zo veel mensen zouden baat hebben met haar kennis en hulp die ze je kan bieden. Ik weet waar ik moet zijn als ik ergens tegen aan loop. Bedankt Stephanie voor deze afgelopen weken.

Corine Schreuder

gratis deep dive sessie

Ben ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of.. ben jij die ziel die een verlangen heeft om alles eruit te halen wat erin zit of weet dat er nog meer mogelijk is, maar je geen idee hebt hoe dit in stappen om te zetten?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, waarbij ik jouw volledige potentieel zie en waar jij jezelf nog in tegenhoudt. Ik vertaal dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.