Gratis online Masterclass

Het Ontdekken Van Jouw Volledige Potentieel

LUISTER HIER: een boodschap voor jou

by Stephanie Tuinte

Tijdens deze bijzondere masterclass ontdek je in 4 stappen:

  • Met welke meest onderschatte tip jij moeiteloos jouw visie behaald, waardoor je efficiënter werkt, mogelijkheden zichtbaar maakt, geld bespaard en meer vrije tijd hebt om te doen waar je zin in hebt.
  • Welke vragen jou helpen om helderheid te creëren en de wijsheid in jezelf aan te spreken, zodat jouw volledige potentieel ontvrouwt en deze energie vóór jou gaat werken zoals kansen en klanten aantrekken.
  • Hoe je jezelf kunt bevrijden uit het eindeloze denken en tot actie overgaat, waardoor je positiever in het leven komt te staan èn er veel meer uit je handen komt waar niet alleen jij maar ook je familie en vrienden de vruchten van plukken.
  • Welke 3 dingen je nodig hebt om deze stijl van ondernemerschap te implementeren voor meer ruimte, rust en creativiteit.

Als BONUS krijg je:
+ De sleutel tot jouw onderscheidend vermogen.
+ Inzicht in hoe je veel meer uit je dag kunt halen zonder dat het je geld, klanten of creativiteit kost.

Nooit meer onzeker over jouw kracht

Dit is voor jou als je helderheid in jouw passie en potentieel wilt en maximaal wilt groeien met jouw onderneming.

Stephanie heeft me helderheid gegeven in wat ik hier te doen heb en me bewust gemaakt van welke richting ik op wil. Door haar voel ik het vertrouwen om mijn leven en business groots aan te pakken. Zoals het is bedoeld.

Het is erg bijzonder om met Stephanie samen te werken. Ze volgt je in jouw pad om het maximale uit je business en je leven te halen. Mede door Stephanie voel ik excitement en een positieve drang om aan mijn volgende level van het ondernemerschap te beginnen.

DANNY MATTHIJS

Voor wie is deze gratis Masterclass bedoeld? 

✅ Voor ondernemers, startend en ambitieus, die weten dat er meer in hen zit en er alles aan willen doen om dit te integreren in hun bedrijf.

❌ Deze Masterclass is niet bedoeld voor mensen die nog niet ondernemen. Wil je hiermee starten, dan is de Masterclass ook wat voor jou.

De inhoud van deze Masterclass is meer dan 1000 euro waard en ik ben gek dat ik dit zo gratis weggeef!

In deze Masterclass deel ik mijn reis als ondernemer en hoe ik in een korte tijd met een aantal cruciale punten het ondernemerschap zo inrichte dat het vóór mij ging werken. Ik ontwikkelde een methodiek in 4 stappen. Deze 4 stappen zijn het enige wat je ooit nodig hebt in succesvol ondernemen.

Al die struggles, investeringen die niets uithalen en ondernemers die zelfs opgeven, dat gun ik jou niet! Zeker niet nu ik ontdekt heb, waar alles – je bedrijf maar zeker ook wat je verder wilt in je leven – van gaat stromen. Ik gun jou ook die rijkdom.

Hi, mijn naam is Stephanie Tuinte en ik geloof dat de succesformule van ondernemen vanuit de essentie komt. Het heeft niet veel nodig, anders dan (h)erkent te worden, een krachtige basis te geven en ruimte te krijgen om te groeien.

Het feit dat ik zelf nu zo vrij leef, is niet vanzelf gegaan. Tot vorig jaar was ik vaak ziek en belandde ik steeds verder bij mezelf vandaan door te conformeren aan verwachtingen van anderen.

9 jaar geleden was ik gewoon begonnen met coaching naast mijn vaste baan maar vanuit een hele andere strekking namelijk ‘gewoon doen wat ik leuk vind’.

In de tijd dat ik nog voor een baas werkte, werd ik zieker en zieker. Ondertussen groeide het verlangen van vrijheid steeds meer en kwamen er ook steeds meer ondernemers op mijn pad.

Ik nam een drastisch besluit…

Ik zei m’n vaste baan op en sprong 100% het ondernemerschap in. Zonder voorbereiding. Zonder plan en strategieën. ALLES veranderde. Stap voor stap manifesteerde ik het leven waar ik naar verlangde.

Deze Masterclass heb ik opgenomen om de andere kant van het ondernemerschap te belichten. Of zoals ik dat noem, een nieuwe stijl van ondernemerschap te implementeren wat echt past bij jou. We zijn als het ware doorgeslagen in lijstjes en strategieën, dat we de essentie missen van waarom we eigenlijk ondernemen. Dát mag veel meer ruimte krijgen en ik help je graag hoe je dat met een paar stappen kunt doen.

 

Stephanie heeft een positief doordringende aanpak; ze voelt de diepte van jouw Zijn en kan dit naar je verwoorden, vaak zonder dat je er zelf van wist. Vanuit deze oprechte en zuivere verbinding weet ze jou en je bedrijf op een bijzondere manier in het licht te zetten, precies zoals het bedoeld is.

Ook bij grote bedrijven komt ze razendsnel tot de kern en weet ze mogelijkheden binnen handbereik te brengen door haar out-of-the-box thinking en innovatieve ideeën. Ze heeft menig bedrijf in 1 jaar tijd al 3 keer zo groot laten groeien, puur door haar visie.

Deze masterclass zorgt ervoor dat jij ontdekt:

  • met welke meest onderschatte tip jij moeiteloos jouw visie behaald, waardoor je efficiënter werkt, mogelijkheden zichtbaar maakt, geld bespaard en meer vrije tijd hebt om te doen waar je zin in hebt.
  • welke vragen jou helpen om helderheid te creëren en de wijsheid in jezelf aan te spreken, zodat jouw volledige potentieel ontvrouwt en deze energie vóór jou gaat werken zoals kansen en klanten aantrekken.
  • hoe je jezelf kunt bevrijden uit het eindeloze denken en tot actie overgaat, waardoor je positiever in het leven komt te staan èn er veel meer uit je handen komt waar niet alleen jij maar ook je familie en vrienden de vruchten van plukken.
  • welke 3 dingen je nodig hebt om deze stijl van ondernemerschap te implementeren voor meer ruimte, rust en creativiteit.

Als BONUS krijg je:
+ De sleutel tot jouw onderscheidend vermogen.
+ Inzicht in hoe je veel meer uit je dag kunt halen zonder dat het je geld, klanten of creativiteit kost.

Met deze aanmelding, ontvang je regelmatig inzichten en tips om je nog meer mogelijkheden aan te reiken die voor jou meer vrijheid geven op elk gebied van je leven. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.