Heb jij mijn samenwerking met Danny Matthijs al gezien?

by | Sep 1, 2021 | Bewustwording, Communicatie, Ego, Ondernemerschap, Ziel

Wij, Danny en ik, zijn 2 ondernemers die bij elkaar in het traject kwamen om meer bewust te worden van het ondernemerschap vanuit een ander perspectief. Waar Danny Business Coach is in het helpen van ondernemers met alle tools en technieken, help ik ondernemers om vanuit hun essentie te werken. Zeg maar.. het belichten van wat er ook toe doet. Dit leverde zulke mooie gesprekken op waarbij we beiden zoiets hadden van “dit mag gedeeld worden”.
 
Met een dosis humor en bak aan ervaring, delen we onze visie en gevoel uit liefde voor de ontwikkeling van de mens en de wereld waar we in leven.
 
Daarom hebben we besloten om elke week een opname te maken waarin we een onderwerp of thema bespreken. Niet van te voren bedacht of overlegd, gewoon gelijk de diepte in. Daar waar het volledige potentieel aangesproken wordt en het leven gebeurd.
 
Mochten er naderhand nog vragen zijn, of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend Deep Dive gesprek met mij in.

Resoneert dit bericht?

Mag ik je ergens mee helpen?
Weet dan dat je vrijblijvend met mij in gesprek kan. Boek gratis jouw Deep Dive gesprek in via onderstaande knop.

Plan hier gratis

Mijn naam is Stephanie Tuinte

Een medium in de business world. Hoe gek dat dit een paar jaar geleden nog was, plukken daar nu heel veel mensen de vruchten van. Want, de tijd verandert. Razendsnel. Je voelt dat de huidige manier van Zijn niet meer lekker voelt of dat er meer in je zit maar er niet volledig uit komt. Hoe kom je dan een niveau dieper?

Ik werk als Spiritueel Business Coach, volledig online. Ik zie de essentie van jou en je bedrijf, de mogelijkheden en ook verleden, heden en toekomst. Hiermee ga ik voorbij aan de reguliere manier van ondernemerschap en laat je business groeien hoe het bedoeld is.

Het is mijn missie om jouw volledige potentieel te ontvouwen en je te helpen met wat je doet & waar jij voor staat te verbinden met wie jij in essentie bent.

Voor wie is Stephanie een grote meerwaarde?
Van de meest sceptische personen met de meeste angst voor verandering tot de beste leiders van het land zullen bij Stephanie tot leuke spontane en vooral waardevolle inzichten komen welke mega impactvol zijn voor deze wereld. Zonder enige voorkennis of praten over wie je bent, wat je doet, hebt meegemaakt of hebt gedaan, start Stephanie haar persoonlijk afgestemde reading of channeling tegen lichtsnelheid in een zuivere begrijpbare taal waarbij deze ilussie waarin we leven, ruimte maakt voor grotere, hogere, ruimere, langere perceptie dan onze neus lang of gewend is.

Kortom deze ervaring is nu meer dan ooit, een ervaring die je liever rijk bent. Eentje vol duidelijke, persoonlijke inzichten van wie je bent en wat je komt doen om van deze wereld een betere wereld te maken, die vóór ons en door ons gecreëerd wordt in naam van eerlijkheid, respect en dankbaarheid met duidelijkheid naar de zachtheid van zelfliefde als de meest krachtige energetische motivatie om anderen lief te kunnen hebben.

Met deze laatste zin laat ik weten hoe zinvol Stephanie de zin van het leven opnieuw aan jou kan presenteren zodat je jouw unieke vaardigheden opnieuw weet te implementeren en zo je levensmissie in alle eer en geweten, overvloedig je meest waanzinnige dromen zelf weet te manifesteren. Op één enkele voorwaarde, namelijk dat je dankbaar bent en blijft voor elke ervaring die je mag blijven trotseren zodat je jezelf in de spiegel met trots kan triomferen met de woorden: ik hou van mij.

DENNIS SCHOOFS | Universal Energetic Dynamics BV

gratis deep dive sessie

Ben ben jij die ambitieuze ondernemer die next level wilt gaan, het kaf van het koren wil scheiden en de wereld wil veranderen met jouw diensten en/of producten?

Of.. ben jij die ziel die een verlangen heeft om alles eruit te halen wat erin zit of weet dat er nog meer mogelijk is, maar je geen idee hebt hoe dit in stappen om te zetten?

Vraag hier dan gratis een 1:1 sessie met mij aan, waarbij ik jouw volledige potentieel zie en waar jij jezelf nog in tegenhoudt. Ik vertaal dit naar heldere stappen wat direct mogelijkheden geeft.